←←← Tillbaka
Tweet

Ann Elisabeth Edliden SVT - feminist och #jagärhär

Publicerad 13 November, 2017

#jagärhär på SVT producerar #fakenews

Ann Edliden SVT jagärhär

Ann Edliden - 19841229
c/o Neideman Nilsson
Eva Bonniers gata 6 lgh 1201
129 54 Hägersten
Tel: 070-2414079

Anns feminism och liv

Första gången jag träffade Ann var på ett café i Karlstad. Man behövde inte använda känselspröna speciellt länge för att identifiera en rabiat feminist full av bitterhet över sina genetiskta tillkortakommande. Av förståliga orsaker konkursade hon givetvis sitt lilla bageri som drevs amatörmässigt och med en otrevlighet mot kunderna som gjorde att man glatt stutsade ut. Man måste ju kunna visa ett brett leende ibland och vara trevlig för att kunna sälja vilket tydligen inte är hennes grej, ett personlighetsdrag som ofta leder vidare mot anställning i offentlig tjänst.

Hon lever i en alternativ drömvärld där gruppen kvinnor står mot männen i samhället och har troligtvis vilda fantasier om hur hennes kvinnliga förfäder satte nya landsgränser på karten och försvarade olika revir mot inkräktare. Den bittra sanningen är dock att gruppen kvinnor som sådan i bästa fall har bidragit till existerande landsgränser enbart genom att öppna billiga horhus vid gränsen eller genom att para sig med en främmande invasionsstyrka. Då Ann troligtvis inte är prostituerad annat är för statsmakten (SVT) är det senare alternativet hennes fokalpunkt i livet.

Hon arbetar med profiler på Facebook och Twitter och är givetvis medlem i gruppen #jagärhär.

Ann Edliden SVT jagärhär 2

#jagärhärs - Ann Edlidens artikel för SVT innehåller minst tio fel

Den 2 November, 2017 skriver Ann en artikel för gruppen #jagärhär om GRS troligtvis i syfte att försöka stänga ner den.

Hon skriver ut följande felaktigheter helt utan medveten källkontroll i sin frustration över exponeringen:

- GRS är en hatsajt: Fel, det är en sida med helt objektiv rapporting av primärt gruppvåldtäkter.
- Propagandacentralen har blivit uthängda: Fel, man kan inte bli uthängd genom en återpublicering av en publik medlemslista.
- Propagandacentralen driver med SD: Fel, i detta fall handlar det om att de massanmälar för att stänga ner företag och sidor på Facebook.
- Hon påstår att GRS publicerat hans bil: Fel, GRS har inga bilder eller annan information om Rolf O. Johanssons bil.
- Politikfakta och GRS är tätt förknippade: Fel, en länkning av bevisen över Propagandacentralens nedstängningsattack är enda kopplingen.
- Propagandacentralen uppmanade till anmälningar av rasistiska och kränkande poster från Politikfakta: Fel, Rolf uppmanade medlemmarna att anmäla sönder Politikfakta.
- GRS är ute efter #jagärhär: Fel, vi vill stoppa alla grupper som försöker stänga ner demokratin.
- Propagandacentralen har inte någon direkt koppling till #jagärhär-rörelsen: Fel, 80% av de som genomförde attacken är medlemmar i #jagärhär och som grädde på moset genomfördes attacken specifikt för Mina och Magnus Dennert, grundarna till gruppen.
- Ann förstår inte kopplingen till SVT: Fel, hon är själv #jagärhär medlem och vet att den startades från SVT i Göteborg.
- #jagärhär uppmanar sin medlemmar att stoppa spridningen av hat: Fel, de uppmanar dem att "bryta och störa" och alla manualer handlar om hur man anmäler.

SVT Text felciterar en felaktig artikel

Anns artikeln togs direkt upp av SVT Text på sidan 106. I denna artikeln lyckas de med konststycket att lasta över en kommentar av en läsare från Politikfakta på GRS. På denna sida kan man inte ens kommentera och de lyckas därmed med en så kallad #fakenews dubbelmacka.

Ann Edliden SVT jagärhär 3

#JAGÄRHÄR OCH PROPAGANDACENTRALEN FÖRTSÄTTER MED MASSANMÄLNINGAR OCH DEMOKRATITERRORISM PÅ INTERNET.

Gruppen #jagärhär och Propagandacentralen är svärmgrupperingar med flera säten hos SVT som propagerar för helt öppna gränser.