←←← Tillbaka
Tweet

SD Nacka attackerad av Annica Linnéa Pettersson - psykotisk netstalker från Katrineholm

Publicerad 17 September, 2017

En av #jagärhärs stalkers i Katrineholm - gillar att förfölja andra online och hetsa

Annica Linnéa Pettersson net stalker

Annica Linnéa Pettersson
Stensättersgatan 20 lgh 1101
641 46 Katrineholm
19670713
Telefonnummer: 070-3212047, 073-0414716

Information om Annica Linnéa Pettersson - svärmattack mot SD Nacka

Annica använder sig av en anonymiserad Facebookprofil med namnet Annica Linnéa, men hon har dock missat att ändra sitt bokade URL namn med Facebook så det är enkelt att förstå att hennes fullständiga namn är Annica Linnéa Pettersson och att hon är boende i Katrineholm. Hon arbetade tidigare med en grovt främlingsfientlig individ vid namn Simba (troligtvis en dåligt uppfostrad hund).

Vi har sökt Annica för en kommentar men fick luren i örat, men av uppenbara skäl kan vi påstå att hon tycker att demokrati innebär att man svärmamäler allt som är omoraliskt eller oetiskt.

Hon var den 17 September, 2017 den mest ledande personen i svärmattacken mot SD Nacka efter att de avslöjat att gratis lägenheter delades ut till polygamister. Tidigare är hon känd för att masskommentera på sidor på internet som hon hjälper till att stänga ner som en del av terrornätverket #jagärhär.

HON FÖRTSÄTTER ATT FÖRFÖLJA FOLK PÅ INTENET TROTS FLERTALET ANMÄLNINGAR.

#jagärhär är en kriminell terrororganisation som vill ha helt öppna gränser. Propagerar du eller din sida för restriktioner av massinvandringen definierar de som hat och stänger ner med svärmangrepp.