←←← Tillbaka
Tweet

#jagärhär Daniel Koivisto massanmäler med Mina Dennert på Facebook

Publicerad 14 Oktober, 2017

#jagärhär stänger ner - åsiktsfascism styrs från SVT - Dennert

Daniel Koivisto kommunist

Daniel Koivisto - 19940225
Kantorsgatan 4 lgh 1002
754 24 Uppsala
Telefonnummer: 076-7801224

Medlemskap:

Marxistiska Studenter Uppsala

Kommunisten Daniel Koivisto massanmäler Granskning Sverige med Mina Dennert

Daniel är en kommunist i Uppsala som använder sig av Facebook för att uppmana till massanmälningar. Han gick med i terrorgruppen #jagärhär för mer en ett år sen och har troligtvis deltagit i hundratals attacker under Mina Dennerts ledning. Hon är medlem i Marxistiska Studenter Uppsala och står därför enligt #jagärhärs egna debattnormer för massmord på oliktänkande, koncerntrationsläger och massvåldtäkter av kvinnor under militära invasioner.

Hur en kommunist som står bakom de grymmaste och mest utbredda folkmorden i världshistorien kan få ta del av en kemiingenjörutbildning med svenska skattemedel på Uppsala universitet är mycket bedrövande då kunskapen kan användas för att producera massförstörelsevapen för vänsterns våldsaktivister. Guldspadevinnaren Mathias Ståhle har rapporterat att vänstergrupper står för 95% av det politiska våldet och han borde därför stängas av från universitetet.

Att Uppsala har förvandlats till en av Sveriges ledande gruppvåldtäktstäder verkar inte bekymra kommunisten utan organiserad mörkning av fakta om detta faller marxisten mer i smaken.

Daniel Koivisto kommunist

DANIEL STÅR FÖR MARXISM, ÅSIKTS OCH DEMOKRATITERROR MEN ÄVEN FÖR MASSUPPSÄGNINGAR AV OLIKTÄNKANDE.

#jagärhär är asylaktivister med en vänsterextrem agenda som styrs av familjen Dennert från SVT.