←←← Tillbaka
Tweet

Erik Olof Wennerström - fd folkrättsrådgivare UD, nu folkrättsbrottsling?

Publicerad 22 April, 2017

Erik Olof Wennerström BRÅ

DIRECTOR GENERAL OF HUMAN RIGHTS VIOLATORS?

Erik Olof Wennerström är generaldirektör för myndigheten BRÅ i Sverige som understödjer grova brott (och medhjälp till brott) mot mänskliga rättigheter?, se FN-stadgar om FOI. FOI legislation reflects the fundamental premise that all information held by governments and governmental institutions is in principle public and may only be withheld if there are legitimate reasons.

Erik Olof Wennerström kommer närmast från utrikesdepartementet där han var folkrättsrådgivare. Erik är nu generaldirektör på BRÅ (Swedish National Council for Crime Prevention) med runt 100 anställda.

Erik leder alltså grova folkrättsbrott mot etniska svenskar genom att mörklägga all information om våldtäkter i Sverige och förvägra svenska kvinnor/män, media och politiker DEN KORREKTA hotbilden.

Uppskattningsvis är Erik direkt ansvarig för hundratals onödiga grupp och grova våldtäkter i Sverige de senaste 5 åren genom att det svenska folket inte upplysts på det sätt som BRÅs egen verksamhetbeskrivning kräver.

BRÅs mediaavdelningen gömmer sig bakom lagar och direktiv som de menar ger dem rätten att hitta på FALSKA statistiskta sanningar som sen vidarepubliceras av svensk press och används av forskare.

Erik Wennerström har en doktorsexamen i juridik från Uppsala Universitet från 2007. Universitetet grundades 1477 och har producerat 16 nobelpristagare och Erik.

Han har säkert fina minnen från sin studenttid i Uppsala, men nu ser det så här (kompletta målförteckningar för brottmål går att ladda ner): Uppsala tingsrätt täcker området Uppsala Län som hade 335 882 invånare 2010 enligt SCB. Staden Uppsala hade 140 454. Detta ger i så fall 23 våldtäkter per 100.000 invånare i snitt de senaste 5 åren men de flesta våldtäkterna borde begås i Uppsala stad.

Just nu är Uppsala världkänt i internationell press för en gruppvåldtäkt som sändes LIVE via Facebook där de tre tilltalade migranterna våldtog en svensk flicka så illa att en läkare fick plocka ut en tampong som fastnat i spiraltråden.

I svensk press är Uppsala också känt för en extremt grov gruppvåldtäkt av fem Afghaner.

Inga av de åtta migranterna dömdes till utvisning av Uppsala tingsrätt, trots att sju av dem har medborgarskap i Afghanistan.

Erik har direkt ansvar för detta som generaldirektör för BRÅ sen 2011 där han leder en total mörkläggning av våldtäkternas verkliga orsaker med rapporter som de helt enkelt hittar på saker i.