←←← Tillbaka
Tweet

Ida Teresia Kero - forskare på SINTEF leder svärmattacker mot yttrandefriheten från Trondheim

Publicerad 10 September, 2017

#jagärhär flyttar terrorledningen till Norge - Ida Kero leder nu politiskt riktade terrorattacker på sociala medier

Svenskan Ida Teresia Kero leder nu jagärhärs nätterrorattacker från SINTEFs kontor i Trondheim.

Hon är tidigare forskare vid NTNU där hon genomförde kvantitativ forskning och detaljerade studier om partikelutsläpp från industriella smält och metallverk. Hennes specialinrikning var att med hjälp av elektriska mätmetoder studera luftburna aerosoler på mikro och nanonivå, både i antal och storlek, som innehåller det halvmetalliskt grundämnet kisel. Hennes studier fick finansiering från bland annat NFR i Norge.

Hon är välkommen att titta på våra fullständiga studier gällande gruppvåldtäkter på Gangrapesweden och både länka och kalla dem för grovt rasistisk fakta i #jagärhärs hatterrornätverk som öppet syftar till att stänga ner och gömma just denna typ av information från allmänheten. Det är med sorg som vi ser att duktig svensk forskare har lämnat landet och dessutom har valt att blunda för verkligheten och ansluta sig till grupper som är folkrättsbrottslingar.

Som en god norrlänning erkänner givetvis Ida samernas rättigheter som en folkgrupp, men den svenska folkgruppen och det den utsätts för som en följd av en sjuk migrationspolitik skiter hon helt i uppenbarligen.

IDA, DU ÄR OCH FÖRBLIR EN LANDFÖRRÄDARE AV GRAD ETT TILLS DU TAR AVSTÅND FRÅN BÅDE HATTERRORGRUPPEN OCH DESS KRIMINELLA SVÄRMATTACKER MOT YTTRANDEFRIHET OCH INFORMATIONSFRIHET. Vi tackar dock för att du är utskriven från Sverige och inte längre förser landet med skattemedel som idag primärt används till ett icke-demokratiskt och forcerat folkutbyte.

Ida Teresia Kero nätterror

Ida Teresia Kero
SINTEF Materials and Chemistry
Trondheim, Norge
Telefon: +47 454 89 348
Email: [email protected]

Nätterrorledare #jagärhär
Dotter till fd riksdagsledamoten Ulf Kero Socialdemokraterna.

Bevis för deltagande i massanmälningar i upphosrättsattacker

Ida Kero samordnade 2017-09-09 massanmälningar mot grupper som inte vill ha helt öppna nationsgränser. #jagärhär har utgångspunkten att de är en "domstol" för Facebook/Youtube och stänger ner sidor med massiva svärmattacker. Det enda bevis som domstolen behöver är att man vill ha någon form av nationsgräns eller att det finns kommentarer av tredjeparter på sidan som de upplever som kränkande.

Ida Kero nätterror

#jagärhär är en nätterrorgrupp med 70.000 medlemmar som genomför kriminella attacker mot grupper som inte vill ha helt öppna riksgränser. Alla åsikter gällande restriktioner av massinvandringen definierar de som hat och försöker stänga ner med svärmangrepp.