←←← Tillbaka
Tweet

Hatterrornätverket #jagärhär - EXPONERAT

Publicerad 5 September, 2017

#jagärhär

Sammanfattning

#jagärhär - nätterror och hatgrupp mot yttrandefrihet och demokrati.

Organisationsmål: Tysta och förgöra alla människor som inte vill ha helt öppna gränser genom att stänga konton på Facebook/Youtube med mera. Registerföra människor i samarbete med AFA, EXPO och Researchgruppen.
Notering: AFA är en terroriststämplad organisation i USA.

Vad behöver man göra som medborgare:

1. Rapportera alla inlägg de gör som spam och hatbrott.
2. Blockera personen permanent.
3. Fortsätt tills de inte längre kan se det som skrivs på andra sidor.

Ledarskap

Hatterrororganisationen styrs av Mina och Magnus Dennert från bland annat SVTs lokaler. De är bosatta i Billdal utanför Göteborg, som ligger på topp-i-fem listan över minst "mångkulturella" områden i hela landet. Josefin Lindell-Sjögren och Marie-Louise Johansson jobbar primärt med att organisera propagandamaterialet för riktade nätattacker i "svärmgrupper". Roger Wiklander leder också administrativt arbete för hatgruppen från Umeå.

#jagärhär

Arbetssätt

Hatterrorgruppen #jagärhär har ett internt regelverk:

- Svärmtekniker, med andra ord de skickar in flera hundra personer på sociala medier som masskommenterar samtidigt. Syftet med detta är att störa den naturliga debatten och implementera ett temporärt åsiktsmonopol på sidan.
- Allting som kan vara "kränkande" eller "gråzon" falskrapporterar de till Facebook/Youtube med syftet att blockera och/eller stänga ner personen/sidan.
- Alla meningsmotståndare anklagas för olika ismer. De för aldrig en saklig debatt, utan allt handlar om emotionell eller värdegrundsbaserad smutskastning.
- Alla inlägg av medlemmarna får en "like" eller "hjärta" av de andra oavsett vad de har skrivit. Detta för att driva upp organisationens åsikter överst i kommentatorsfälten.
- Massiva supportinlägg under huvudinläggen. Varje nytt inlägg efterföljs av stort, men debattmässigt meningslöst, emotionellt stöd till personen med inlägg som "kram", "håller med dig" eller "du har helt rätt". Detta handlar också om att driva kommentatorsfältet och att motivera hatskribenterna till fortsatta aktiviteter.
- Medlemmarna har en debattmanual på 20 sidor som administreras av Marie-Louise Johansson och Josefin Lindell-Sjögren som till största delen innehåller länkar som de vill att medlemmarna skall klippa in citat ifrån eller länka.
- Alla som visar motstånd mot att ge bort svenska medborgarskap och välstånd till i princip vem som helst som uppger att de "mår dåligt i sitt hemland" är en dödsfiende.
- De svarar aldrig på frågor utan ställer bara motfrågor eller försöka avleda alla debatter med att motståndaren är "elak" eller "omänsklig".

Vad de vill uppnå?

De vill genom organiserad nätterror uppnå en total åsiktskorridor där enbart de får göra sin gemensamma röst hörd.
Ett avskaffande av både yttrande och informationsfriheten. Enbart "god" information skall vara tillåtet.
Negativa ekonomiska effekter för folk med fel åsikter och "värdegrund". De vill förgöra andra människors värdighet.
Ett globalistiskt och mångkulturellt samhälle under normen "allt till alla".
Terror, hat och fascism.
Med anti-demokratiska metoder radera alternativa åsiktsbildningar.

Gruppens officiella regler enligt sidan

De erkänner alltså rakt ut att deras syfte är att #jagärhär är ett stöd till dem som aktivt vill gå in och bryta och störa. De skriver vidare att det inte handlar om att få andra att ändra sin åsikt.
#jagärhär

Ett exempel på hatterrornätverkets angrepp.

Detta är ett nerstängningsangrepp av hatterrorledaren Marie-Louise Johansson. Hon uppmanar här sina följare att falskrapportera sidorna Omni och Apan. Totalt har hennes organiserade angrepp lett till 184 falska anmälningar mot sidan fjärde apan.
#jagärhär