←←← Tillbaka
Tweet

Joakim Bengtsson Lee Researchgruppen - hatar yttrandefriheten från Luleå

Publicerad 11 September, 2017

#jagärhärs terrorenhet i Luleå leds av Joakim Bengtsson Lee - Researchgruppen

Joakim Bengtsson Lee näthatare

Lars Joakim Bengtsson Lee
Mörövägen 220
975 92 Luleå
19760609
Telefonnummer: 0920-589832 , 073-1506638

Medlemskap:

Researchgruppen
Greenpeace Sverige

Researchgruppen har administratörer i #jagärhärs terrornätverk som leds av Mina Dennert

Joakim Lee Bengtsson är direkt underställd Julius Kiirikki och Lovisa Loan Sundman med Researchgruppen och blev administratör hos #jagärhär i slutet av 2016 och var alltså inblandad i de kriminella attackerna mot bland annat Omni som omnämns i Nyheter Idags artikel om nätterrorgruppen där de öppet erkänner sina upprepade och kriminella svärmattacker mot demokrati.

Han arbetar alltså troligtvis med illegal organiserad åsiktsregistrering av extremvänsterns meningsmotståndare.

Verksamheten driver han primärt på Facebook där han styr in grupper med hundratals personer i svärmangrepp mot sidor som inte vill ha helt öppna gränser eller publicerar fakta om massinvandringens negativa effekter i demokratisk ordning.

Detta handlar alltså troligtvis om svensk medias förlängda arm i försöken att bibehålla total propagandakontroll inom Sveriges gränser.

DETTA ÄR GROVT SJUKA MÄNNISKOR SOM HAR POLARISERAT SAMTALET I SAMHÄLLET ENORMT. DE RADIKALISERAR VANLIGT FOLK VARJE DAG MED SIN ÅSIKTS OCH DEMOKRATITERROR.

Joakim Bengtsson Lee näthatare

#jagärhär är en generellt Vänsterpartisiska eller kommunistiskt orienterade asylaktivister som styrs från SVT i Göteborg/Billdal. De arbetar efter den gamla röda modellen.