←←← Tillbaka
Tweet

Josefin Lindell-Sjögren - nätterrorledare, manualförfattare och strateg för Mina Dennert

Publicerad 17 September, 2017

#jagärhärs terrormanualförfattare är Josefin Lindell-Sjögren - styrs av Mina och Magnus Dennert

Josefin Lindell-Sjögren näthatare

Annika Josefin Lindell-Sjögren
Norra Unnaryd Storegården 1
565 97 Bottnaryd
19641017
Telefonnummer: 070-4243963

Driver blogge Vi är alla människor – reflektioner på Wordpress.
Manualförfattare för terrororganisationen #jagärhär.
Driver asylboende för Marockaner.

Nätterroristen Josefin Lindell-Sjögren

UPPDATERING 2017-09-18. Josefin skriver på sin Wordpress blogg:

Jag skriver detta stakigt med många korta huvudsatser. Därför detta är ingen skönsång. Det är allvar. Det är ett hot mot demokratin. Inga ska ha rätt att hänga ut människor. Inga.

Hon har dock inga problem att stänga ner demokratiska initiativ med kriminella svärmangrepp, hänga ut folk i samarbete med IRM, se till så att EXPO skriver rent lögnaktiva artiklar där en mening av flera tusentals har tagits ur sitt sammanhang, uppmana till okynnesanmälningar till polisen mot folk som ställer frågor med mera. Att kalla folk för rasist utan några som helst bevis och åsiktsförtrycka är en daglig hobby för detta vidriga avskum till människa. FASCIST OCH PSYKOPAT!

Josefin skrev tillsammans med Marie-Loise Johansson i Höganäs nätterrormanualen med namnet #Jagärhär artikelsamling - fakta och lästips.

Hon befinner sig alltså i organisationens toppskikt och jobbar strategiskt med Mina Dennert för att stänga ner demokratin på Facebook och andra sociala medier. Magnus Dennert styr terrorverksamheten från SVT Göteborg tillsammans med sin Persiska maka Mina.

Hennes kriminella svärmattacker som bryter mot flertalet regler hos Facebook sköts från ett Facebookkonto med hennes namn och bilder. Mina Shourangiz Jannica Dennert bryter sönder demokratin med ett väktarråd enligt den revolutionära Iranska modellen. De driver sitt hatnätverk i Facebookgruppen #jagärhär och meddelar öppet att de inte vill ändra andra människors åsikter utan enbart störa och bryta upp yttrandefriheten.

RADIKALISERAR INDIVIDER - DE HAR SKAPAT ETT OTROLIGT HAT MOT ASYLAKTIVISTER OCH POLARISERAT SAMTALET I SAMHÄLLET TILL NYA EXTREMA NIVÅER. JOSEFIN FÖRTSÄTTER ATT FÖRFÖLJA FOLK PÅ TROTS FLERTALET ANMÄLNINGAR.

Josefin Lindell-Sjögren visar upp sin sjuka sida på Facebook och länkar videon "Vad får man egentligen säga i det här j-la landet!?". Någon som hon uppenbarligen vill ha vetorätt över genom sitt arbete i terrorgruppen.

Josefin Lindell-Sjögren stalker

#jagärhär är asylaktivister med kontor hos SVT i Göteborg. Vill du en minska massinvandringen hatar du och stängs ner kriminella svärmangrepp.