←←← Tillbaka
Tweet

Kajsa Klein Stockholm Universitet - analytiker och terrorledare för #jagärhär

Publicerad 16 September, 2017

#jagärhärs terrorstrateg på Stockholms Universitet är Kajsa Klein

Kajsa Klein näthatare

Kajsa Klein
Skaraborgsgatan 8 lgh 1201
118 46 Stockholm
19731213
Telefonnummer: 073-3908819, 070-6774775
Email: [email protected]

Medlemskap: Lärare mot rasism

Övrig information:

Författare: Digital Borderlands: Cultural Studies of Identity and Interactivity on the Internet
Lärare på Stockholms Universitet, Institutionen för mediestudier

UPPDATERING 19 OKTOBER, 2017 - NY INFORMATION

Kajsa Klein försökte med illegala metoder påverka presidentvalet i USA enligt The Nation. Att det är en kriminell verksamhet för svenskar att finansiera Amerikanska val bekymrade inte Kajsa.

Hennes galna inblandning i USAs val innebar bland annat att MoveOn slutade ta emot donationer från personer som saknar medborgarskap i USA, som i detta fall uppskattas till ungefär 700.000 personer. Hennes burdusa framtoning och kriminella verksamhet resulterade alltså troligtvis i förluster på tiotals miljoner för John Kerrys kampanj.

Vidare har hon en direkt koppling till George Soros open Democracy project där det står att hon startade Democracy Aid04 med det uppenbara syftet att inte få John Kerry vald till president, något som hon i själva verket kan ha motverkat eftersom hon inte höll sig inom lagens ramar.

Kajsa Klein Soros

I samband med att detta framkom startade hennes make Lars Ilshammar på Kungliga Biblioteket en kampanj för att utmåla alla som påpekade detta som antisemiter, en totalt makaber slutsats som troligtvis kan leda till mer antisemitism då det judiska lidanet under andra världskriget används i en helt privat och orelaterad vendetta.

Kajsa planerar nya uppsägningsattacker med Lars Ilshammar

Nya Tider publicerade nyligen en artikel gällande #jagärhärs massanmälningsadministratör Kajsa Klein som ansvarig för en akademisk avrättning på Stockholms Universitet. Tidningen bevisar också att Kajsa jobbar med Sigurd Allern, grundare av ett maoist-leninistmarxistiskt parti och redaktör för partitidningen Klassekampen i nitton år och Helen Hägglund som har direkta kopplingar till terroristorganisationen AFA.

Detta verkar dock inte vara tillräcklig med skada för Kajsas meningsmotståndare utan hon planerar i interna samtal med sin man och andra personer uppsägningskampanjer på Göteborgs Universitet.

Kajsa Klein Soros

Stockholms universitets administratör hos #jagärhär - strateg för Mina Dennert

Kajsa Klein fördes in i terrornätverket av Anders Engström och blev administratör i December 2016 enligt inläggen på sidan. Hon arbetar just nu på Stockholms universitet på avdelningen för mediestudier och ger strategiskt stöd åt den kriminella organisation där extremvänsterns meningsmotståndare stängs ner i svärmangrepp.

Verksamheten styr hon på Facebook där hundratals personer drivs in i svärmattacker mot sidor som publicerar fakta om massinvandringens negativa effekter.

DE RADIKALISERAR VANLIGT FOLK VARJE DAG MED SIN ÅSIKTS OCH DEMOKRATITERROR.

#jagärhär är Vänsterpartisiska eller kommunistiskt orienterade asylaktivister som styrs från SVT i Göteborg/Billdal.