←←← Tillbaka
Tweet

Lars Patrik Ilshammar - grovt förtal från Kungliga biblioteket för #jagärhär

Publicerad 18 Oktober, 2017

#jagärhär sympatisören Lars Ilshammar begår grovt förtal från KB

Lars Ilshammar näthatare

Lars Ilshammar - 19590107
Skaraborgsgatan 8 lgh 1201
118 46 Stockholm
Telefonnummer: 070-6774775, 073-3908819
Email: [email protected]

Biträdande riksbibliotekarie på Kungliga biblioteket
Fd Institutionschef vid Arbetarrörelsens arkiv och bibliotek

Övrig information:

Gift med massanmälningsledaren Kajsa Klein
Lärare på Stockholms Universitet, Institutionen för mediestudier

Lars hängde ut misshandelsoffer som blivit akademiskt avrättad av Kajsa Klein

Den 18 Oktober publicerade Lars grovt förtal mot en sparkad professor på Stockholms Universitet och anklagade personen för antisemitism eftersom namnet Soros hade använts i inlägg på Twitter. Han förnekar i samma publikation inte heller att hans fru ligger bakom detta utan motiverar uppsägningen på flera sätt som helt berättigad.

Lars Ilshammar näthatare

Kajsa Klein har tidigare försökt att med illegala metoder blanda sig i utländska val enligt The Nation och som dessutom rapporterades av Washington Post. Under U.S. law, a presidential campaign cannot legally accept foreign donations.

Hennes inblandning i USAs val innebar bland annat att MoveOn slutade ta emot donationer från personer som saknar medborgarskap i USA, som i detta fall uppskattas till ungefär 700.000 personer.

Hon är också författare för George Soros open Democracy project där det också framgår att hon startade Democracy Aid04 med det uppenbara syfte att inte få George W. Bush omvald.

Bakgrund

Den 11 Oktober, 2017 publicerade Nya Tider , en välrenommerad tidning som får betydande presstöd, en artikel gällande bland annat #jagärhärs massanmälningsadministratör Kajsa Klein som ansvarig för en akademisk avrättning på Stockholms Universitet. Tidningen förklarar vidare att på Kajsa Kleins avdelning återfinns Sigurd Allern, grundare av ett maoist-leninistmarxistiskt parti och redaktör för partitidningen Klassekampen i nitton år. De visar också att nästa namn på personallistan är Helen Hägglund, vars näst översta tweet länkar till en av grundarna av den vänsterextrema våldsgruppen AFA, som är klassad som en terroristorganisation i USA.

Det råder alltså inte mycket tvivel om att Kajsa Klein är den som ligger bakom påtryckningarna mot Institutionen för data- och systemvetenskap på Stockholms Universitet för att genomföra nämnd uppsägning för en "Tweet".

Den officiella motiveringen från Uno Fors, Head of Department var dock: "I do not want DSV to be linked to thoughts and ideas that do not respect democracy or can be seen as examples of hatred on the web." och vidare "I have seen that you seem to be active in Twitter discussing among other things, immigration, nationalism and lots of other sensitive political issues."

Vad står det i denna tweet som motiverar att förgöra en medmänniska och få dem avskedade?
Hate org (organization) leader (#jagärhär) - Kajsa Klein - censors to death others views online yet teaches at Stockholm Uni?

Det är alltså till att börja med en fråga från, i detta fall en icke-svensk person, som inte kan förstå hur en person på Stockholms Universitet kan medverka i en grupp vars officiella syfte är att "bryta och störa" och som dessutom skriver att medverkan "handlar inte om att få andra att ändra sin åsikt" alltså som vill censurera med fullständigt dokumenterade och exponerade kriminella metoder. Det kan nämligen tyckas uppseendeväckande för personer som inte bevandrade i svensk politik.

Det är alltså helt klarlagt att #jagärhär inte i grunden har ett demokratiskt syfte utan vill genom massanmälning och andra metoder stänga ner eller förbjuda delar av yttrandefriheten efter helt opublicerade former, något from framgår mycket tydligt av deras manualer för massanmälningar.

Lars uthängning

I sitt inlägg den 18 Oktober namnger inte bara Lars den utsatta forskaren direkt och anklagar person för antisemitism baserat på användandet av namnet Soros som i detta fall dessutom har en bevisad anknytning till Kajsa Klein.

Utöver detta gör han massvis med fortsatta övergrepp och anklagar forskaren för direkt ansvar för den kompletta texten i den länkade tweeten och en mängd andra saker.

Slutsats

Den svenska extremvänstern tror att det finns två lagböcker och regelverk i Sverige. Ett för dem och ett helt annat för dem de själva hatar.

De får förtala, "bryta och störa" demokratin, anklaga folk för "antisemitism" helt utan grunder, förgöra andra människors värdighet och rätt till anställning när de inte passar deras agenda.

Att avsluta en persons akademiska karriär för en åsikt eller "länk" de inte gillar är ett av deras heliga vapen sen decennier som tiotusentals svenskar redan känner till.

När det gäller dem själva är det tydligen ett lagbrott att ens starta en diskussion.