←←← Tillbaka
Tweet

Mariah Ben Salem Dynehäll född 19740110 - netstalker från Drivhuset Göteborg

Publicerad 19 September, 2017

Drivhuset Göteborg leder #jagärhärs terrorverksamhet

Mariah Ben Salem Dynehäll stalker

Mariah Emilia Mariam Ben Salem Dynehäll
Burskapsgatan 33
415 06 Göteborg
19740110
Telefonnummer: 031-654954, 070-4184145, 072-5666161

UPPDATERING - MARIAH "OFFRAR" 11-ÅRIG DOTTER I FÖRSÖK TILL RÄTTSÖVERGREPP
Den 8 Oktober, 2017 skrev Mariah på Pelle Husvalls sida att GRS hade hängt ut hennes man och 11-åriga dotter, något som GRS givetvis inte har gjort. Utöver detta har GRS en meddelandefunktion på Twitter om det skulle vara så att rena felaktigheter förekommer, vilket det inte gör utan att alla telefonnummer för Mariah dyker upp i hennes eget namn och ingen annan.

Mariah Ben Salem Dynehäll stalker

Det är allstå först idag, den 9 Oktober som denna lögn kommer till vår kännedom, men det visar sig efter en revision av IRMs Twitter konto att de publicerade den påstådda uppgiften redan den 21 September, 2017, även i detta fall utan att meddela GRS vilken artikel det gäller trots betydande Twitterinteraktion på ämnet. Informationen som IRM påstod sig ha kommer givetvis från Mariah Dynehäll.Mariah Ben Salem Dynehäll stalker

Det står alltså klart bortom allt rimligt tvivel att Mariah har konspirerat med Henrik Johansson eller annan medarbetare på IRM för att utnyttja ett 11-årigt barn i ett försök till rättsövergrepp, med andra ord att få en fördel i en "rättslig prövning" där de medvetet och på ett konspirerande sätt gör sig själva till "offer". Vidare står det klart vilken typ av männsikor som #jagärhär består av då de uppenbarligen saknar alla normala spärrar vad gäller deras strävan att få bort andra människors åsikter från nätet. SKANDAL!

KOMMUNFULLMÄKTIGELEDAMOT LIBERALERNA GÖTEBORG - SKANDAL!
VD för Stiftelsen Drivhuset i Göteborg
Innehavare - ben Salem konsult
Styrelseledamot - Förvaltningsaktiebolaget Alveus
Styrelseledamot - Go Business - samverkan för entreprenörskap i Göteborg Ekonomisk förening
Styrelseledamot - Got Event AB
Styrelseledamot - Gris & Grädde Ekonomisk förening

Information om Mariah Ben Salem Dynehäll

Mariah är gift med Anders Dynehäll och är VD för Stiftelsen Drivhuset i Göteborg och även styrelseledamor för Got Event AB.

På sin frihet, får man förmoda, arbetar hon dock som administratör för Mina och Magnus Dennerts terrorverksamhet på SVT.

Hon sköter sitt uppdrag från ett Facebookkonto där hon leder kriminella svärmattacker mot Sverigedemokraterna, Arg Blatte, bloggar som är trötta på massinvandingen och andra sidor som de ogillar. Syftet med gruppen är att anmäla tills sidan eller gruppen stängs ner. I deras officiella regler skriver de öppet att de vill störa och bryta. Angreppen har nu pågått i minst 15 månader.

MARIAH FORTSÄTTER ATT FÖRFÖLJA FOLK SOM ADMINISTRATÖR FÖR MINA DENNERT TROTS FLERTALET VARNINGAR.

#jagärhär är primärt asylaktivister med säte hos SVT i Göteborg/Billdal. De arbetar nästan uteslutande med kriminella svärmangrepp.