←←← Tillbaka
Tweet

Susanna Stubberöd - enhetschef för nätterror, SVT Stockholm

Publicerad 9 September, 2017

Susanna Stubberöd leder politiskt riktade terrorattacker på sociala medier

Susanna förekommer just nu inte i belastningsregistret

Susanna Stubberöd nätterror

Susanna Stubberöd, Född 19701018
Sigrid Undsets gata 30 lgh 1202
168 49 Bromma

Medlem i Världens Barn
Reach for Change Sweden
AUF - Norway (norska socialistpartiet i Norge, ungdomsavdelning

Bevis för deltagande i massanmälningar i upphosrättsattacker

Susanna övervakande och godkände massanmälningar för upphovsrätt som genomfördes av hennes anställda Hanna Larson i början av September 2017. Hon genomför alltså politiskt riktade terrorattacker på Facebook och Youtube för att stänga ner grupper som är kritiska mot svensk migrationspolitik. Att det finns miljontals andra klipp med material från SVT besvärar tydligen inte henne.

Susanna Stubberöd nätterror

SVT är organiserad som en stiftelse som indirekt finansieras av skattemedel (avgifter) som Radiotjänst samlar in. Eftersom SVT inte är ett statigt verk i vanlig mening är de inte underställda offentlighetsprincipen och kan därför genomföra riktade politiska attacker i fred och utan insyn.

Om däremot SÄPO eller polisen genomför en revision av deras upphovsrättattacker mot grupper som använder sig av små klipp från SVT (som ju svenska folket redan har betalt för) kommer de enkelt att avslöja att SVT sociala mediaavdelning är en del av nätterrororganisationen #jagärhär som styrs av Magnus Dennert på SVTs Göteborgskontor, där han också arbetar med sociala medier.

Det finns flera hundratusen, om inte miljontals, klipp från SVT på Youtube och Facebook, men de håller enbart på med politiskt riktade terrorattacker mot invandringskritiska grupper. Man kan alltså dra slutsatsen att SVT frivilligt bör underställa sig offentlighetsprincipen och entlediga nuvarande personal på kontoren í Göteborg och Stockholm.

Enligt uppgift finns det ljudinspelningar med både Hanna Larsson och Susanna Stubberöd där de erkänner sina attacker och även rapporter från grupper på sociala medier som fått utstå deras riktade terrorangrepp mot demokratin.

Susanna Stubberöd nätterror

#jagärhär är en nätterrorgrupp med 70.000 medlemmar som genomför kriminella attacker mot grupper som inte vill ha helt öppna riksgränser. Alla åsikter gällande restriktioner av massinvandringen definierar de som hat och försöker stänga ner med svärmangrepp.