←←← Tillbaka
Tweet

Henricus (Harko) Verhagen - Belgare som sparkar folk på Stockholms Universitet

Publicerad 16 Oktober, 2017

Harko Verhagen deltog i kriminell attack mot affilierad forskare

Harko Verhagen SU

Henricus (Harko) Jacobus Egidius Verhagen - 19640722
Silkeborgsgatan 19
164 48 Kista
Telefonnummer: 08-40826331, 08-161694

Styrelsen DSV Stockholms Universitet

Information om Harko Verhagen

I September 2017 var Harko med och sparkade en kvinna på Stockholms Universitet under hennes konvalescensperiod efter en grov misshandel som resulterade i att hon inte kunde varken ligga, sitta eller stå på ett år. Detta enligt en tidning som uppbär driftsstöd från Myndigheten för press, radio och TV vid namnet Nya Tider

Under ett samtal med Harko låter han meddela att man inte kan sparka en affilierad forskare, och lämnar detta som enda försvar i hans medverkan i att förstöra en annan människas karriär.

I brevet som Harko står bakom skriver han på engelska "I do not want DSV to be linked to thoughts and ideas that do not respect democracy". Personen som de avvisade från Stockholms universitet har aldrig uttryckt missaktning mot demokrati utan tvärt om. Detta handlar om Harkos egen syn på demokrati som tydligen är begränsade till ett snävt område kring hans egna politiska ställningstaganden.

Harko bryter alltså öppet mot grundlagen och FNs deklaration om mänskliga rättigheter och deltar villigt i en akademisk avrättning mot oliktänkande.