←←← Tillbaka
Tweet

Pelle Husvall och Camilla Maria Jonasson hatar yttrandefriheten från Malmö för Mina Dennert

Publicerad 8 Oktober, 2017

#jagärhärs personangreppsspecialist är Pelle Husvall

Pelle Husvall näthatare

Pelle Husvall - 19680726 / Camilla Maria Jonasson
Fregattgatan 2
211 13 Malmö
Telefonnummer: 070-2179202, 070-8741394

Medlemskap:

Refugees welcome to Malmö
Dold terrorledare för #jagärhär med två extra Facebookprofiler

En av #jagärhärs största lögnare och mest aktiva nätterrorledare

Pelle har i princip varit med i terrorgruppen #jagärhär från starten och varit extremt drivande i nedstängningsförsök mot sidorna Fria Tider och Granskning Sverige. Detta är två citat från Pelle gällande en attack som han ledde mot Fria Tider i slutet av 2016 och en kommentar på Granskning Sverige 5.0 i Oktober 2017 när han stängde mer sidan i tre dagar i en svärmattack som även Mina Dennert deltog helt öppet i.

Pelle Husvall Fria Tider

Pelle Husvall Granskning Sverige

När Pelle inte helt ostört får stänga ner yttrandefrihet använder sig alltså av det "goda samtalet" som #jagärhär menar att de gör. Han påstår att de som står upp för informationsfrihet är "genunit vedervärdiga" och insinuerar "grava genetiska problem" eller att personen ifråga skall ha utsatta för "skador under födseln och liknande".

Verksamheten driver han primärt genom en privat Facebookprofil men hans livspartner har också ett konto i gruppen där de styr in grupper med hundratals personer i svärmangrepp mot sidor som inte vill ha helt öppna gränser eller publicerar fakta om massinvandringens negativa effekter i demokratisk ordning.

Pelle Husvall fru

Utöver detta har Pelle en falsk Facebookprofil utan bild (som nu är anmäld som falsk):

Pelle Husvall fejk

Detta handlar alltså om en gravt sjuk fascist som inte följer Facebooks regelverk på flertalet punkter, den ena genom att ha falska profiler och dessutom genom att öppet göra grova personangrepp (som också är anmälda).

DE RADIKALISERAR VANLIGT FOLK VARJE DAG MED SIN ÅSIKTS OCH DEMOKRATITERROR.

#jagärhär är vänsterextrema asylaktivister som styrs från SVT i Göteborg/Billdal. De arbetar efter den "röda modellen" med totalt åsiktsförtryck.